Om Fotograf Rickard Nilsson

Om Du vill ha hjälp med bilder, i små eller stora sammanhang, kontakta mig.

Jag har tidigare jobbat på Kvällsposten, Scandia Photopress, Kristianstads Bladet, Flygvapnet och de senaste 13 åren på Bildbyrån.

 

Jag kan göra både snabba, men genomtänkta nyhetsjobb, större-djupare reportage, studio-jobb och givetvis all form av sportbevakning.

 

För mig känns inget för litet eller för stort!

 

Allt plåtning sker digitalt med professionella kameror och objektiv från vidvinkel till långa teleobjektiv. Även studioblixtar kan jag ta med mig, vid behov.

Du, som kund, bestämmer om bilderna ska levereras direkt, via FTP eller mail. Kanske vill Du att bildmaterialet ska skicka på CD/DVD.

 

Under åren på Bildbyrån, har jag bl.a gjort uppdrag till Aftonbladet, Dagens Nyheter, Expressen, Göteborgs Posten, Sydsvenskan, Skånska Dagbladet, Hänt Extra, Tidningen Förskolan, Hemmets Veckotidning, Allers, Hemmets Journal. Och flera landsortstidningar och andra facktidningar. Dessutom till många idrottsförbund & klubbar.

 

Jag utgår från Hässleholm, centralt beläget i norra delen av Skåne. Det gör att jag har inte långt till något i Södra Sverige. Närheten till Kastrup, gör att jag snabbt/enkelt kan bege mig ut i världen.

 

Så tveka inte att kontakt mig för just Ditt bildönskemål.

 

0706-230130

eller

rickard@rnbild.se